Over ons
Larbora staat u op al onze vakgebieden graag bij met deskundigheid, jarenlange ervaring en maatwerk voor uw bedrijf of organisatie. Wij werken zowel voor midden- en kleinbedrijf als voor de grotere bedrijven en organisaties.
Larbora denkt graag met u mee, of het nu om grote langdurige trajecten gaat of om een enkele korte vraag. Dat biedt u vele voordelen, waarvan u als werkgever kunt profiteren.

De voordelen op een rij:

 

- Direct en persoonlijk contact: adviezen worden direct en snel geleverd in persoonlijke gesprekken met u. U kunt gebruik maken van een heel netwerk van deskundigheid maar heeft daarbij altijd direct contact met Larbora.

- Deskundige, ervaren sparringpartner: door jarenlange ervaring binnen het vakgebied, deskundigheid en de flexibele inzetbaarheid biedt Larbora u als sparringpartner de nodige expertise en oplossingen binnen handbereik, wanneer u dat wilt. 

- Goed bereikbaar: omdat Larbora werkt met korte lijnen en persoonlijk, direct contact kunnen wij gemakkelijk schakelen en zijn wij snel beschikbaar zonder lange wachttijden of onnodige bureaucratie.

- Dienstverlening op maat: in nauw overleg met u als klant en op uw persoonlijke situatie afgestemd. Alle dienstverlening is maatwerk. Wij werken aan oplossingen die voor uw situatie ook echt werken.

- Breed eigen netwerk: dankzij een breed eigen netwerk kan er bovendien, uiteraard altijd in overleg met u, snel extra expertise worden ingeschakeld. Larbora blijft daarbij uw vaste contactpersoon en aanspreekpunt.
Producten en diensten
Over Larbora
Consultants
Contact
Bedrijfsarts
Home