Consultants

Naast de bedrijfsgeneeskundige producten biedt Larbora u ook via een eigen netwerk van specialisten advies en oplossingen bij vragen over bijvoorbeeld arbeidshygiŽne, veiligheid of arbeid en organisatie. Op die manier biedt Larbora aanvullende mogelijkheden om u bij te staan bij uw arbomanagement.

Een preventief arbomanagement is van belang voor gezond personeelsbeleid. Wij bieden u op een innovatieve wijze oplossingen waarmee u zelf kunt sturen op Arbo- en gezondheidsbeleid. Profiteer van deze expertise en maak gebruik van de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Voor ons is elke aanvraag uniek en dus maatwerk.

De consultants hebben jarenlange ervaring in het vakgebied van arbeidsomstandigheden en vullen elkaar aan op pragmatische wijze. Zo krijgt u precies de expertise die vereist is op de juiste plek en op het juiste moment. Heeft u vragen? Wij helpen u graag!

Een greep aan uit onze dienstverlening:
-         Detachering van een consultants (projectbegeleiding)
-          Arbomanagement: bijv. verhogen van veiligheidsbewustzijn, opzetten en continueren van managementsystemen
-         Incidentenonderzoek
-          Risico inventarisatie en Evaluatie
-         Uitvoeren verdiepende onderzoeken, bijvoorbeeld schadelijk geluid, psychosociale arbeidsbelasting, gevaarlijke stoffen, biologische agentia, etc.
-     Inzet van een vertrouwenspersoon

Meer weten?  Neem contact met ons op voor de mogelijkheden op het gebied van veiligheid, arbeidshygiŽne, ergonomie en of arbeid- en organisatie.

advies & organisatie
Producten en diensten
Over Larbora
Consultants
Contact
Bedrijfsarts
Home